Een inspirerende KYK

BEL kantoor te Eemnes
7 februari t/m 19 maart 2019

Een inspirerende KYK

7 februari t/m 19 maart 2019

Nora van den Berg – Beelden
Gooische Fotoschool Ellen Neve, Ruth Bojer, Ylene Dubbeldam,
Monique de Leeuw, Arie Dubbeldam, Carla van Achterbergh – Foto’s

U bent van harte welkom op de feestelijke opening
Donderdag 7 februari om 17.00 uur

Meet & Greet: Tijdens de expositie zijn de kunstenaars op woensdagen
van 10.00 uur tot 13.00 uur aanwezig

Een inspirerende KYK

Donderdag 7 februari wordt om 17.00 uur alweer de 40e BEL Art-tentoonstelling geopend. Tijdens deze speciale jubileumeditie exposeren studenten van de Gooische Fotoschool samen met beeldhouwer Nora van den Berg.

Nora van den Berg is na enkele jaren beeldhouwles neergestreken in haar eigen atelier in Kortenhoef. Uit de landelijke omgeving haalt ze veel inspiratie evenals uit het materiaal waarmee ze werkt. Steen en hout, waarmee ze veel werken combineert vindt ze prachtig en geven haar het gevoel met levende materie bezig te zijn. Serpentijn, Grieks marmer en albast zijn haar favoriete steensoorten. Haar beelden zijn doorgaans abstract en organisch van karakter.

Namens de Gooische Fotoschool exposeren zes studenten onder de titel KYK. Zij hebben een grote passie voor de fotografie met elkaar gemeen en tonen deze allen op hun eigen manier en in hun eigen stijl.

Ellen Neve heeft een grote voorliefde voor de reportage en straatfotografie. Ruth Bojer heeft zich voor de tentoonstelling vooral door het thema ‘rust’ laten inspireren. Ylene Dubbeldam ziet in de natuur het beste voorbeeld van het ontwikkelen en volgen van een eigen weg. Voor Monique de Leeuw staan haar eigen muziekinstrumenten centraal, vanuit de herinneringen aan het samen muziek maken. Arie Dubbeldam vond zijn inspiratie in de tragiek van het verlaten Italiaanse dorp Le Coste en Carla van Achterbergh variëren de onderwerpen sterk: natuur in de breedste zin van het woord, architectuur, landschap of productfotografie.

De tentoonstelling is tot en met 19 maart te zien tijdens openingsuren

van het BEL Kantoor (gemeentehuis) aan de Zuidersingel 5 in Eemnes.

Kijk voor informatie op: www.belartexpositie.nl
Voor vragen: info@belartexpositie.nl

Mede mogelijk gemaakt door:
Gemeente Blaricum, Gemeente Eemnes, Gemeente Laren en:

Share This