Bijzondere expositie

Vitrines
in het BEL Kantoor in teken van voorjaar

Vitrines in het BEL Kantoor in teken van voorjaar

Kom alvast in de stemming voor het voorjaar tijdens de vrolijke vitrine-expositie in het BEL Kantoor (gemeentehuis) in Eemnes. Daar exposeert tot en met 5 februari Annie Schraag met haar docent Winnifred Muldersen haar medecursisten Annelies Peters, Tiny de Rooy en Marc Jehee. Ondanks het feit dat ze verschillende werkstijlen hanteren, hebben zij met elkaar een grote passie voor chamotteklei gemeen. Deze klei heeft een mooie huidstructuur doordat er al voorgebakken stukjes in zitten en hierdoor is deze klei zeer geschikt voor het maken van grotere beelden.

De beelden worden massief opgezet en soms daarna uitgehold. Zij zijn al dan niet in vrolijke kleuren uitgewerkt en laten ons weer verlangen naar het voorjaar. Te zien zijn mooie uitvergrote bloemen maar ook kikkers, jonge zwanen, vogels en nog veel meer dieren.

Kom tijdens kantooruren van het BEL Kantoor gratis kijken naar deze sprankelende beeldententoonstelling in de vitrines. Zuidersingel 5 Eemnes, maandag t/m donderdag van 08.30-17.00 uur en vrijdag van 08.30- 13.00 uur.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk tijdens de openingsuren van het BEL Kantoor in Eemnes, Zuidersingel 5.

Mede mogelijk gemaakt door:
Gemeente Blaricum, Gemeente Eemnes, Gemeente Laren en:

Share This